Handelsbetingelser

Aldersgrænse:
Du skal være 18 år for at handle på vores webshop

Betaling:
Vi accepterer betaling med Dankort. Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Vi sender pakker til Sjælland, Fyn og Jylland og alle brofaste øer.

Vi benytter Vingalloppen til fragt ved større mængder. Vingaloppen kører på udvalgte dage og afhentes hos UnikVine 2 gange om ugen.

Vi har et fast fragtgebyr på 100,- uanset flaskeantal.
Ved køb over 1.500,- er fragten gratis.

Afhentning:
Afhentning kan ske i showroomet på Rådhusgade 5 nede i dens kælder om lørdagen eller pr aftale.

Fortrydelsesret:
Ifølge forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Derfor er returnering af varen uden forudgående aftale ikke mulig.

Reklamationsret og returnering
Når du handler på UnikVines webshop, har du 2 års reklamationsret fra du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller få pengene tilbage. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd af produktet.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationer af varer skal sendes til:
UnikVine
Kornblomsten 18
8700 Horsens

Har du sendt en vare tilbage ved reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Konserveringsmidler
:
Alle vinene indeholder sulfitter, med mindre andet er angivet under beskrivelsen af produktet.